3 motive pentru care sa inchiriezi o masina automata

Duelul dintre cutia de transmisie manuala si cea automata este unul mai vechi in lumea auto, multi soferi avand o preferinta clara in acest sens. Sunt insa si multi soferi care se simt confortabil la volan indiferent de transmisia acesteia. Atunci cand faci o alegere in acest sens, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte. Bineinteles, in primul si primul rand este vorba de confort. Insa, trebuie sa stii ca transmisia influenteaza atat consumul masinii, cat si temperamentul ei.

Avantajul atunci cand inchiriezi o masina este ca poti alege orice tip de masina iti doresti, in functie de nevoile specifice pe care le ai. Daca poti conduce atat masini cu transmisie manuala, cat si masini automate, esti si mai castigat, putand opta pentru diverse versiuni de fiecare data cand apelezi la serviciile firmei WLC Rent a Car din Bucuresti. Astazi vrem sa vorbim insa despre avantajele cu care vine la pachet o masina cu transmisie automata, tot mai multi soferi indreptandu-si atentia in ziua de astazi in aceasta directie!

Asa cum spuneam si in randurile anterioare, confortul este extrem de important atunci cand vine vorba despre condus. Mai ales daca ai in fata un drum destul de lung de parcurs. In cazul unei masini cu transmisie manuala, pedala de ambreiaj trebuie apasata extrem de des, ceea ce la drum lung nu este tocmai placut pentru piciorul tau stang! Asadar, daca iti doresti sa nu ai niciun fel de stres din acest punct de vedere, cel mai bine este sa iti indrepti atentia catre o masina dotata cu o cutie de viteze automata.

Apoi, vorbim despre siguranta, o masina automata dovedindu-se a fi mai sigura in multe situatii. In special daca vorbim despre situatiile in care soferii nu sunt tocmai cei mai experimentati. Gradul de siguranta va fi mai ridicat in cazul in care optezi pentru o masina automata, priza pe volan urmand sa fie mai ferma. Totodata, timpul tau de reactie va fi in mod sigur mai scurt decat atunci cand esti nevoit sa tot schimbi vitezele.

Rent a Car din Bucuresti | inchirieri auto ieftine | WLC.ro

Rent a Car din Bucuresti

In cele din urma, nu putem sa nu aducem in discutie si performantele masinii. In ultimii ani, cutiile automate au devenit mult mai performante in raport cu cele manuale, schimbarea treptelor putandu-se face mult mai rapid. In plus, acestea s-au dovedit a fi mult mai rezistente in timp.

WLC.ro este una dintre cele mai bune optiuni pe care o poti lua in calcul pentru inchirieri auto ieftine. In plus, in flota auto se regasesc numeroase modele echipate cu transmisie automata. Printre acestea se numara masini precum Skoda Rapid, Opel Insignia, BMW 118d, Skoda Octavia, Audi A4, Volkswagen Passat sau Audi A6. Asadar, nu trebuie sa iti faci niciun fel de griji in acest sens, ai de unde alege!

Sursa foto: https://unsplash.com