Inchirierea unei masini pentru a merge la schi

V-ati propus sa mergeti la schi dar nu aveti o masina suficient de incapatoare pentru toata familia sau suficient de bine dotata astfel incat sa faca fata unui drum de munte? Dar ce tip de masina functioneaza cel mai bine pentru o excursie la schi? Desi multe persoane prefera masini mari, pentru o astfel de calatorie, masinile economice si compacte sunt in continuare cele mai populare.

Masina perfecta pentru calatoria catre partia de schi depinde de cati oameni urmeaza sa calatoreasca si daca trebuie sa transporte echipamentele de schi sau acestea urmeaza a fi inchiriate de pe partie. Iata cateva dintre cele mai inchiriate masini pentru deplasarea catre cele mai cunoscute partii din Austria, Franta, Italia si Elvetia, in perioada noimebrie-martie a fiecarui an!

Pe primul loc este Volkswagen Golf, urmat apoi de Polo si Touran, Renault Clio, Ford Fiesta, Tipo si Focus, Skoda Fabia si Rapid, Octavia Estate, Opel Corsa, Astra Estate, Seat Leon, Jeep Renegade, Nissan Qashqai, Citroen C1.

Daca planuiti o iesire la schi dar nu aveti masina si trebuie sa inchiriati una, ar trebui sa faceti o rezervare cat mai curand posibil. Acest lucru este necesar deoarece in perioada iernii companiile de inchirieri auto din Bucuresti sunt foarte ocupate. Asadar, cu cat rezervati mai repede, cu atat veti avea posibilitatea de a alege masina dorita. Mai mult, preturile pot creste in ultimul moment. Daca doriti o masina mai speciala, merita sa luati in calcul rezervarea din timp!

Inchirieri auto din Bucuresti | inchirieri masini din aeroportul Otopeni | wlc.ro

inchirieri auto din Bucuresti

Indiferent de sezon, masinile unei companii de inchirieri auto precum WLC, sunt bine echipate pentru conditiile specifice vremii. Echiparea corespunzatoare a masinilor intra in obligatia companiei care le administreaza, in lipsa acesteia actul inchirierii fiind imposibil. Dincolo de echipamentele obligatorii cum ar fi un set de cauciucuri de iarna, puteti solicita si alte diverse accesorii: portbagaj suplimentar sau un set de accesorii cu ajutorul carora sa poata fi transportate si echipamentele sportive.

Daca aveti nevoie de serviciul de inchirieri masini din aeroportul Otopeni sau din Bucuresti, nu trebuie decat sa intrati pe site unde veti vedea masinile disponibile in perioada dorita si apoi sa rezervati una. La data stabilita, ceea ce ati solicitat vi se va livra in locatia dorita sau puteti merge la sediul WLC pentru a ridica masina!

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/accident-action-car-landscape-2179334/