Volkswagen Polo - esenta tare dintr-o sticluta mica

De multe ori cand ne gandim la masinile de oras, ne ducem cu gandul direct la deplasarea din punctul A in punctul B, fara sa ne asteptam la comfort ridicat sau spatii de depozitare generoase.


Nu stiu daca ai observat, insa, pe vremuri, Polo se rezuma la masina practica de oras, cu fiabilitate ridicata.


De ce spun pe vremuri? Pentru ca lucrurile s-au schimbat. Pentru ca incet, incet, Polo a ajuns la dimensiuni apropiate de ravnitul Golf, acelasi lucru fiind valabil si pentru optiunile pe care le poate oferi.


Asta inseamna ca odata aflat la volanul unui Polo, vei sta comfortabil, te vei descurca usor cu parcarea chiar si in cele mai inguste spatii si iti vei rezolva problemele de zi cu zi fara prea mari batai de cap.


Surprinzator, Polo sta bine la capitolul spatii de depozitare, dimensiunea portbagajului oferindu-ti suficient loc pentru a pune pana la 4 bagaje de dimensiuni mici si medii.


Doar ca… Polo nu s-a rezumat doar la practicalitate, fiabilitate si comfort. Design-ul a fost regandit in asa fel incat masina sa transmita emotie si sa bucure privirile tuturor.


Cum esentele tari se tin in sticlute mici, asa este si Polo. Daca pana acum nu te-am convins ca este o alegere extraodinara pentru oras, am lasat ce este mai bun la final.


 Cum consumul urban este un factor important de luat in calcul atunci cand vorbim despre inchirierea unei masini, Polo bifeaza asteptarile tale, oferindu-ti un consum insesizabil. Asadar, cu Polo te vei duce la benzinarie mai degraba pentru a-ti bea cafeaua, decat pentru a alimenta :).


Noi stim ca Polo nu te va dezamagi, asa ca te asteptam la noi sa iti predam cheile. Pentru a incharia un Polo, acceseaza linkul: https://inchirieri-masini.ro/rent/volkswagen-polo