Ce probleme ascund masinile second-hand din Romania

Achizitionarea unei masini noi reprezinta o decizie importanta pentru orice sofer. In primul rand pentru ca vorbim despre o investitie financiara destul de considerabila. Apoi, orice sofer se va atasa in timp de masina pe care o conduce, ceea ce inseamna ca trebuie sa stie de la bun inceput ce masina i se potriveste cel mai bine. Nu putini sunt insa cei care prefera sa cumpere o masina la mana a doua. Insa in acest caz este nevoie de o atentie sporita din toate punctele de vedere, masinile second hand venind de multe ori la pachet cu niste dezavantaje demne de luat in seama.

O alta solutie la care ajung sa apeleze multi este reprezentanta de serviciile de inchiriat masini. In cazul in care stii ca masina nu iti este de folos in viata de zi cu zi, este mai convenabil sa apelezi la un astfel de serviciu decat sa iti cumperi o masina, indiferent daca aceasta este noua sau la mana a doua. In acest fel eviti o gramada de batai de cap. Daca esti in cautarea unor servicii de rent a car in Bucuresti, Inchirieri-Masini.ro este solutia perfecta pentru tine. Daca iti doresti un confort sporit, poti inchiria chiar si o masina cu sofer, costul suplimentar pentru sofer fiind de 20 de euro pentru 8 ore.

Sa revenim insa la problemele cu care vin la pachet cele mai multe dintre masinile la mana a doua care se vand pe piata auto second hand din tara noastra. Conform unui studiu din 2019 facut pe nu mai putin de 200.000 de anunturi de pe platformele de specialitate, masinile second hand scoase la vanzare in Romania au, in medie, aproximativ 59.000 de kilometri dati inapoi.

Mai mult decat atat, peste 30% dintre masinile scoase la vanzare au “beneficiat” de un astfel de tratament. Modelele cel mai des afectate de aceasta metoda sunt cele de la BMW, Audi, Volkswagen si Mercedes-Benz. Daca asta nu era de ajuns, conform aceluiasi studiu, nu mai putin de 23% dintre cei care vand masini la mana a doua in Romania nu au precizat in anuntul de vanzare ca masina a suferit reparatii.

Rent a car in Bucuresti | inchirieri auto in Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri-masini logo

In aceste conditii, achizitionarea unei masini la mana a doua se poate dovedi destul de riscanta pentru multi, mai ales in cazul in care masina nu este verificata temeinic inainte de semnarea actelor de vanzare-cumparare.

Tocmai din acest motiv, nu putini sunt cei care renunta la ideea achizitionarii unei masini si prefera sa inchirieze o masina numai atunci cand au nevoie. Parte a grupului WLC Auto, Inchirieri-Masini.ro ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti la preturi extrem de competitive. In oferta companiei noastre se regasesc modele din toate categoriile, de la masini mici de oras si pana la masini de dimensiuni mai mari sau SUV-uri. De asemenea, in cazul unor ocazii speciale se poate apela chiar si la anumite modele din categoria luxury.

Sursa foto: https://pixabay.com