Poti petrece sarbatorile de iarna la volanul unei masini inchiriate

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, multi dintre noi aflandu-ne in perioada in care punem la punct ultimele detalii cu privire la locurile in care vom sarbatori Craciunul sau Anul Nou alaturi de cei dragi. Daca nu vreti sa depindeti de transportul public si daca nu aveti o masina proprie la dispozitie, cea mai buna optiune pe care o puteti lua in calcul este aceea de a apela la o companie care ofera servicii de inchirieri auto din Bucuresti.

WLC Auto este unul dintre numele cunoscute de pe aceasta piata, avand o experienta vasta in domeniu si o multime de clienti multumiti de-a lungul ultimilor ani.

Maramures este una dintre cele mai indragite zone ale tarii noastre in perioada sarbatorilor de iarna, traditiile locale fiind pastrate inca din batrani. Daca iti vei indrepta atentia catre aceasta zona a tarii, cel mai probabil vei ajunge la Borsa, una dintre cele mai frumoase asezari din Maramures, vizitata anual de turisti din toate colturile tarii si nu numai. Orasul este situat la o atitudine de 700 de metri, fiind inconjurat de muntii Rodnei, Maramuresului si Tibau. Astfel, acolo vei gasi si niste partii de schi foarte bune, printre acestea numarandu-se Runc - Stiol, Telescaun sau Patrat.

Sambata de Sus este o alta destinatie de luat in seama de catre toti cei care isi doresc sa petreaca sarbatorile de iarna ca in vremurile de odinioara. Dar nu numai traditiile locale sunt frumoase, ci si satul in sine este unul de poveste, situat chiar la poalele Muntilor Fagaras. Traditiile locale implica o ceata de feciori care in seara de Craciun umbla cu colindul in tot satul, iar in prima zi de Craciun merge la slujba de la Biserica pentru a ii colinda pe toti cei prezenti. Apoi, impreuna cu satenii, acestia merg la balul de la Caminul Cultural. Toate aceste traditii au fost incluse in lista patrimoniului mondial UNESCO inca din urma cu sapte ani.

Craciunul se va dovedi a fi de poveste si daca vei merge in Muntii Apuseni, in Valea Draganului mai exact! Valea Draganului este situata la poalele muntilor Vladeasa si Meses, langa depresiunea Huedin, la numai 65 de kilometri de Cluj. Peisajele sunt desprinse din povesti, fara doar si poate!

Inchirieri auto din Bucuresti | rent a car din Bucuresti | WLC.ro

Inchirieri auto din Bucuresti

 

Si Baile Balvanyos pot reprezenta o optiune foarte buna pentru cei care isi doresc sa isi petreaca sarbatorile de iarna intr-un cadru natural splendid. Asa cum probabil ca stiti deja, statiunea este renumita atat pentru izvoarele sale minerale, cat si pentru peisajele de poveste. In plus, in apropiere este si Lacul Sf. Ana, un alt obiectiv pe care nu ai voie sa il ratezi!

In cazul in care esti in cautarea unor servicii de rent a car din Bucuresti, Inchirieri-masini.ro este una dintre cele mai bune optiuni pe care o ai la dispozitie.

Iti punem la dispozitie o flota numeroasa de masini dintre care poti alege ceea ce este mai potrivit pentru tine si pentru cei dragi. Avand in vedere conditiile de iarna, iti poti indrepta atentia catre o masina de dimensiuni mai mari, poate chiar un SUV cu care sa nu ai niciun fel de emotii pe drumurile montane pline cu zapada.

Sursa foto: https://www.pexels.com